04 февруари 2011

петъчен стрийм 2

13 коментара:

 1. искам координати и ориентация на последния принц на мрака, трябва ни да е би и да е в района на Люлин

  ОтговорИзтриване
 2. Баси, къде се случват тези купони? Много са яки . И защо всички свирят на барибани?

  ОтговорИзтриване
 3. оф много сте иронични. не знам, аз бих ги ебал всичките, даже и по-грозните, щото така намазани и с тея физиономии изглеждат все едно знаят точно как да се извъртят като ти седнат на кура, че ударят онова място дето ти става кеф като го ударят. и знаете ли кво още - знам, че са тъпи и няма да има кво да си кажем, ама е ок. аз искам да ги наеба само веднъж. обаче същевременно жените дето ги ебат много мъже само по веднъж им викам курви и ги презирам. това е моята дилема - как да ги презирам, като искам да точно такива, каквито са. и още няколко рандам вапроса:

  Първо:
  Вярно ли е че всичкия гняв насочен към света вав саштност е гняв насочен навътре?

  Второ:
  Когато видиш някой в неравностойно положение (било то материално или духовно) не би ли следвало да го съжалиш и да се опиташ да му помогнеш, вместо да го презреш? Не е ли по -голяма гад тоя дето има капацитета да види неправдата и вместо да се опита да помогне на ближния му тегли путки майни по интернедя?


  Трето:
  Това на втората снимка не е ли оная мацка Весела със кавара на Феноменомено от края на 90-те? Сещате ли се? "С палаво око бързо ще те стииигна" или нещо такова. Като малък тая касетка ми се падна от снакс и много я слушах.

  Както и да е - пичка ви лелина

  ейтбит - ти си човека. еби ги.

  ОтговорИзтриване
 4. да доуточня - като казах, че бих ебал всички нямах предвид мъжете и оная кокалестата актриса от рекламите на мола. те не са за мен

  ОтговорИзтриване
 5. брей, тва аз ли го писах? както и да е, другия петак излиза като пост, който и да си

  ОтговорИзтриване
 6. beware the питбула на българската съвременна естрада

  ОтговорИзтриване
 7. @анонимен : а на теб не са ли ти казвали,че и мъжете,дето се ебат наляво надясно са си всъщност пак едни големи курволяци? лошото за теб е ,че тия поне пари изкарват от тая цялата работа...

  ОтговорИзтриване
 8. Мила гневна жено над мен, двойния стандарт при мъжете и жените е много лесен за обяснение с едно елементарно сравнение:
  Да кажем, че на жените пипето е един вид ключалка, а на мъжете пишлето ключе, то по тази логика ключ който отваря много ключалки е шперц, следователно е нещо ценно. А ключалката? Ключалка която бива отклщчвана от много ключове е просто скапана ключалка.

  Пост Скриптум
  Мастията до Румънеца я познавам, дори мисля, че имам доста готин x-ray точно от тази същата вечер.

  Пост Пост Скриптум
  Мила анонимна над мен, съжалявам ако не съм нацелил пола ти, но поне този най-много ти приляга. Също така не съм анонимния на който ти си писала предишния пост - джъст соу ю'ре информед.

  ОтговорИзтриване
 9. пост скротума цепи :D мили хора!!

  ОтговорИзтриване
 10. @анонимен - радвам се,че си успял да измъдриш "елементарното" си обяснение - то е също като теб :) Сравнявайки "пишлетата" си с ключета е просто смешно, а и да ти кажа "джъст соу ю'ре информед" ( или казано на български,в случай,че не си се сетил подходящите думи ) "за твоя информация" - много ползваните ключета също се чупят :) Забавлявай се ! (Хев фън)

  ОтговорИзтриване
 11. Защо мъжете дето правят единичен секс с много жени да са пичове? Баси тъпата логика. Ако бяха пичове, мацките щяха да ги повтарят. За мене мъже дето забива всяка нощ различна просто е некадърен и с карта няма да може да ми намери клитора (примерно) или просто е някъв идЕот дето се е учил от порно. Изобщо не ми пука кой колко секс е правил стига да има качество в количеството, капиш?

  ОтговорИзтриване
 12. Анонименмарт 05, 2011

  Драги Анонимни,
  много ми се насъбрахте, пичка ви лелина.
  Разбирам, как гледаш да се заядеш за ползуването на чуждизми, и не те виня, просто в интернет всеки като няма вече какво да каже гледа да се захване, я за спелинга, я за гръматиката, я за нещо друго. И между другото, моята метафора има смисъл, твояте е едвам, едвам бегла - не съм чул на някой да му се е счупил уя от ебане (да не говорим, че даже и с 1 партньор да си, пак може да се клецате всяка вечер). Може би импликираш разните там полови болести, ама то за тва си требва акъл.
  Анонимен 2 - да повтаряш някоя фльорца си е абсолютна загуба на време. Струва си единствено ако има нещо интересно да предложи, и пак не си струва повече от десетина пъти.

  ОтговорИзтриване