27 януари 2011

заглавие някакво


Малко искрени думи от треньора и равносметка на полувремето:

Гледам някакви хора влизат тука всеки ден, обаче най-лошото и странно нещо, е че нямам кво да ви кажа. Всъщност имам ама хич не ми се пише и хич не ми се споделя кво ми е в главата. Няма смисъл. То няма оправия, ако пък нещо се оправи то ме дразни още повече. А и не ми се пишат глупави чалга клишета. Други неща ме валнуват. Бил съм крив, бил съм нам си къв, бил съм отрицателен - ти пък супер ме кефиш. Готина рима а? България има само един централен 8битеротик. Който ме уважава, уважава. Който не ме уважава да духа супата. Не разбра последното ли? Не намери връзката? Не видя от къде идва шегичката? Не схвана хуморченцето ли? Не знаеш за какво говоря ли? Официално те гоня и повече не искам да влизаш тук. Съжалявам ти моралните ценности, живеенето по учебник и префарцуненото даржане. Писна ми от тебе. Та затова последно време просто изкопирах два три поста от чужди блогери, които ми се сториха интересни. Дано ми се пропише отново.

За сметка на това пък си имаме нов централен нападател на блога (тука пак заигравка с любо пенев и супата, усети ли?). Дано пропише някога и дано не го изгоня на втория пост. Дано аз да не стана излишен. Въобще не го знам къв е, май е готен. Ще видим.

Иначе вчера видях отново начин да отбия номера. Нали съм си математик, архитект(да поздравя колегите си, с които не поддържам връзка), завършил меге(да поздравя саучениците си, с които не поддържам връзка) и още къв ли не неграмотен всезнайко, реших да взема последния коментар от великия ми блог и го умножих по -1. Мислих си да правя анкета за аудиторията ми. Явно не ми е нужно. Ето резултатите от непровелата се анкета в следващите редове...

Тея гръмогласни хейт изказвания, които пиша си ме скъсват от смях. В студено-презрителния тон на статиите ми се прокрадват нотки на самота и една специфична плиткост на разсъжденията, които загатват за безкрайни часове порно и разговори пред огледалото, високо самочувствие, за съжаление без подплата.

Какво е всъщност мъжът путка? Има ли подобен клас животни в зооатласа? Има да - аз. Аз съм мъжът путка, залисан в собственият си свят на полуголи лолитки, аплодисменти от идиократичните ми приятели в социалните мрежи и тъжни вечери, когато ако не съм стимулиран до безсъзнание тихо и някак виновно се бърша със салфетка след последната еманация на вече безполезния ми генетичен материал.

Жените са извънземни от друга планета брато и са тези, които могат да си набутат балон от дългите в гърлото без да се задавят. Аз разбира се го знам, иначе нямаше да пиша скодоумния си тестамент. Знам го, защото съм мъж путка.

Аз не се обаждам често на жена ми. Защото не я обичам, защото не е равна на мен. Защото онези слънчеви лъчи в очите ѝ са нищо от, това което го има из компютъра. Не давам отчет, за да се притеснява, никога не отказвам на приятелите ми да гледам мача с тях, защото е маловажно в момента да сме заедно с жена ми. И тъй като те не са истински приятели - те не го разбират. А истинските мъже се присмиват и се правят на оригинални... защото само истински умните пичета си падат по истински мъже .

Оуч, пардон - докато умножавах по -1 всичко по-горе осъзнах - ние нямаме нищо общо. Ти си в съвсем друга плоскост, няма как да ме разбереш. Извинявай, продължавай да ебеш жена си, аз отивам да гледам порно :)

7 коментара:

 1. Анонименянуари 27, 2011

  ок. от къде ги намираш! честно! хD

  ОтговорИзтриване
 2. Анонименянуари 27, 2011

  значи, той и костов искаше да се тръгне от политиката по едно време, ама не го пуснаха. http://bit.ly/hf0qL0

  ОтговорИзтриване
 3. Анонименянуари 28, 2011

  След първото убийство всичките ти постове ще бъдат изучавани от студенти по криминална психология, ще бъде добър нагледен материал. :DDD
  А преподаватели от МЕГЕ , АРХЕ и БГ ще разберат подсъзнателното въздействие на преподавания мат'риал! С:С:С:С:

  ОтговорИзтриване
 4. Таз не е ли Лора Крумова - http://is.gd/7m4nsk ?

  ОтговорИзтриване
 5. точно така, супер си прав, -

  If I ever gave a fuck, I'd shave my nuts
  tuck my dick in between my legs and cluck
  You motherfucking chickens ain't brave enough
  to say the stuff I say, so just tape it shut
  Shit, half the shit I say, I just make it up
  To make you mad so kiss my white naked ass

  http://www.youtube.com/watch?v=n7DDTd_ZZIk

  ОтговорИзтриване
 6. ЕЙ КУРВИ ЩЕ ВИ ЕБА ВСИЧКИТЕ В ГЪЗА , ИМАМ СТРАШЕН ГОЛЯМ И НАТОПОРЧЕН ХУЙ

  ОтговорИзтриване