20 октомври 2010

злобан конев

Зов за помощ:

Нашият много добър приятел злобан конев известен още като зюмбюл конев, зоран конев, золтан конев, злобил конев, злобан майконев, шиниад о'конев, булсат кон, стъклен кон, дита кон тийз, велко конев, явор конев и тодор конев се нуждае спешно от нови приятели. Самият той споделя, че поради вродения му навик да излага на показ разговорите, които провежда във виртуалното пространство е изгубил доверието на приятелите си и вече никой не иска да си говори цифрово с него. Така той остава без основната движеща сила на неговият живот, а именно жизнено важният личен блог. Прогнозите на видните уеб.ит експерти не са хич обнедаждаващи, освен ако вие не започнете да му пращате вашите виртуални разговори на tiserioznoli [кльомба] gmail [точка] com. Нека спасим злобан.

А кой беше злобан ли?

Гледаш ги в жалките им селски мутри, гледаш и ги съжаляваш. Чудиш се, чудиш се да ли си нещо повече от тях. Имат ли те право да живеят, вървиш по препълнените с хора улици на софия, и пръскаш безмозъчните глави на всички онези, които не заслужават даденото им от бог.

Пръскаш мозъци, пръскаш мозъци, кръвта и плътта се пръска на метри от вече безжизнените им тела. Главите им просто изчезват, труповете се свличат с цялата си тежест. Падат с грохот на земята и тъмната им до черно кръв се стича от разкъсания им врат. Гледката ти доставя удоволствие, за миг потръпваш и се втренчваш в поредната си жертва.

Очите и са кравешки, погледът и не носи никакво послание, тя е поредния безмозъчен бот населяваш шибаната ни планета. Ти си повече от него. Разбираш че си бог, разбираш, че не ти е нужно да имаш брадва, нож дори и пистолет.

Оставяш просто мозъкът ти да се съсредоточи върху поредния безгръбначен обект. Ледена вълна минава сякаш през гръбнака ти, студена пот се стича от челото ти. И то просто се случва, поредния труп без глава се е свлякъл на тротоара и кърви обилно.

линк към оригинала


5 коментара:

  1. Злобанчо, аз се връщам оттам, накъдето си се запътил. С три, четири, на места до десет пъти е отвъд фантазията ти, за какво иде реч. Ако можеше да знаеш, щеше веднага да се върнеш от средпът, да си харесаш едно място на помощник-инспектор в банка, да си траеш, да бъдеш най-вежливия и всяка съутрин да благодариш на Бога, че съществуваш, че си жив, здрав, нормален, че имаш работа, покрив, хляб и че съседите те уважават. Знам, че не можеш да ме разбереш, но все пак имай едно наум, давай го по-кротко. Понякога един косъм, един нанометър отделя обездушаването от обезсмъртяването.

    ОтговорИзтриване
  2. Тоя пост надмина очакванията

    ОтговорИзтриване
  3. Hahahah normalno i Galq silikona da e tyka :D:D:D hahahaha

    ОтговорИзтриване