17 септември 2010

кола


Фааак, колаааа, олеее, колааааааа. Истенска колаааа. Не на снимка, истенска, реална, колааааа. Сива, металииик, колааа. Фак баси, истенска е. Оле, преден капаааак, оле врата, оле вратата се отваря. Фак, баси като по телевизора е. Оле, дори е цветна. Фак има и прозорец, олееее, виждам през него. Баси, трипа до софия наистина си заслужаваше!

9 коментара: