09 юни 2010

idols watch: йониту 2


След сливането на герп и генгста, генгста пръдакшанс държавата взе крупни мерки за борба с престъпността. По нареждане на министър председателят на република балгария, до рап магнатът маниака, бяха въведени нови правила в бургаската под-групировка. Всички договори бяха преподписани, като изрично бяха включени клаузи за висок успех, прилично държание и задължителна розава униформа.

Разбира се резултатите не закъсняха. Бившата смъртоносна пчела убийца, генгста дилърка и лоли-клас проститутка йонка, залегна над учебниците по и английски, български език и литература, и изкара неприлично високи оценки на зрелостният си изпит.

Както добре знаете йонка е трето поколение кабелен телевизионен водещ и с помоща на доходоностният бизнес, зрелостничката успя да си позволи бална рокля - лично къстамайзт от американският дезайнер - ромарио.

Чрез международен конкурс, протекъл при тайни обстоятелства и не без помоща на уменията си по френски, йониту бе избрано да развива своят занаят в най-елитните витрини и улици на нидерландският град амстердам.

Разбира се след многото положен труд логично дойде и празненството. Такъв е животът, балът дебнеше, а съни бийч очакваше хилядите безработни агенти, прийждащи от най-различни кътчета на страната.

Но да се върнем на йониту. Пременено в задължителното за лейбала розаво, абитюрентката грееше на масата. Тайната парти-вечеря, организирана от ламозата и флекса, бе уважено лично от дясната ръка на министър председателият - маниака. Въздухът бе изпълнен с гангстерско напрежение, носталгия и ефтерпа.

По това време членката на генгста, генгста прадъкшанс пусис ходеше с известният по черноморието главорез - савата, и логично тортата бе гравирана с недвусмисленият надпис кур-о-сава.

На самият бал, мисис една трета част от генгста, генгста путките не пропусна да покаже на конкурентни рап дуота, че може да брой не само до три и сама изкара числата от едно до дванадесет. Зрителите на това събитие станаха свидетели на една ексклузивна еротична изненада, на мястото на числото тринадесет, йонка небрежно вмъкна закачливото тенисистко междуметие ааагхххх.

Купонът продължаваше, а русокосата красавица си изкарваше първокласно. В разгара на танците абитюрентката се досети, че маниакат чрез връзките си с бойко й бе уредил два кантара емфие. Вдъхновена от рекламите на сислис, и скандалните хай-лайф новини по спортните сайтове, йонка и нейната най-добра приятелка разпуснаха качествено в дезайнерската тоалетна на хотелът.

Градусът бе висок и в комбинация с кафявото вечерта отиваше към своят логичен завършек. Тази балканско-полу-незаконно-бохемска обстановка припомни на йонка нейните палави години, и изкушена от лошите помисли за тях, тя ненадейно се подмокри.

От там нататъка русокосата ентъртейментка изпълни своята пълна програма на мейн-стейджа, умело замаскиран тази вечер под кодовото название - спалня.

Край.

11 коментара:

 1. Анонименюни 09, 2010

  Стига се дра с момата бря. Тя сама си казва че си е IZROD.

  ОтговорИзтриване
 2. EPIC WIN !

  най-силният жълт хроникьорски пост ЕВЪР. Ю ър нау он анадър левъл !

  ОтговорИзтриване
 3. btw роклята е много добра, има вкус момичето

  ОтговорИзтриване
 4. Всяко Йони на три морета и на четири крака!

  ОтговорИзтриване
 5. oh kakoooo,ela v amsterdam ela,da ti eba glavata kuha...

  ОтговорИзтриване
 6. Анонименюни 11, 2010

  джи-джи вече не мутри а напрао изруди..
  джийзассссс!

  ОтговорИзтриване
 7. Нечовешко!(Направо не е за хора).Изрусената шамандура издига позьорството на кухите лейки в околоземна орбита и заедно с всеобщия любим титан от ГГП доказват,че край морето въпреки достигането на дъното продължава да се копае надолу.Хвала и да живей!

  ОтговорИзтриване