15 юни 2010

лоли контракт


Омръзна ми да съм бедна и безпарична! Както каза давид от биг брадар - в тази даржава ако някой мутра не типомогне, никога не можеш да успееш. Ето защо се пречупих, не мога повече да се занимавам с моите си специалности. Оставям сиплюсплюса и аграрната икономика настрани, ще се чукам за пари, за много пари!

Хич не ме причислявайте обаче, към някой измислени русокоски дето си мислят, че правят порно в смешните си студийца дерби и мерлин. На техните вероника земанова клипчета съм мастурбирала още деведетсеиседма. Това е шибана експайред еротика. Генгста генгста прадакшънс трафик студио е моят избор.

Ат фърст, съгледвачат от студиото - стамбера, не бе много очарован от моите данни.

Говори се че лично естетът на качестените неща - консат, подтикнал маниакат да навлезе в джейлбейт порно бизнесът. На четири очи рап фюрерът и ценителят на хенеси пласмаска обсъждали как да издразнят за пореден път гадните куки и ненадейно им дошла чайлдпорн идеята. Та оттам и лоли контрактът с мен.

Въпреки това стамбера хич не ми вдъхваше доверие. Има нещо изгнило в това момче и в този договор. Независимо от осигурената квартира и снимачната площадка в италия, хич не мога да се отпусна пред камера.

Както и да е, вече съм част от джи джи пи путкис, такова предложение не се изпуска.

3 коментара:

  1. това не е договор за звукозапис, а за членство в Младежкия Герб :) добре, че не мое да чете милата :)

    ОтговорИзтриване
  2. Тоз' Стамбера е бахти забилия.

    ОтговорИзтриване