15 май 2010

световно първенство

С настъпването на лятото все повече се приближаваме към световното първенство по путблол. Този път грандиозното събитие ще се проведе в уйар, а лично президента джейкап тежката зума увери, че четиредесет и четири хиляди и две секструженички са готови да посрещнат милионите фенове на най-древната игра в света. Конкуренцията на този велик секс форум за първи път няма да бъде само на състезателното ложе, а и при фирмите производителки на еротично бельо.

Първи престрашили да покажат екипите си бяха аржентина, традиционно обличани от апарелния гигант, производител на официални костюми адидаст, гаучоските не изневериха на небесно синьо-бялото секси райе и разбира се ала марадоно-бурочаго-каниджо-батистутеното голмайсторско кече.

Трикратният световен шампион в индустрията германия, реши да заложи на нео-класическo дезайнерски патерни в стил ромбоидна шарка тип саединени щати деведесет и четвърта.

Португалците в своя типичен екстравагантен абелшавиерено стил решиха да счупят всички клишета вдъхновени от андре агаси веес дънкови панталонки и пуснаха в обръщение екип препасан с пиринейски колан. Говори се, че препаската е взаимствана от силно нашумялото напоследък запасано до раменете етно-поп-фолк облекло на съседите им по през полуостров - ди бългерианс.

В павилиона на англичаните бе доста консервативно. По састезателните терени те ще се трудят в екип бело по циците, бело по дупето и бели чорапи.

Отборът на камерун ще бъде пременен в екип символизиращ гъстата джунгла, неокосените триъгълни полета и непроходимите срамни храсти, чрез флорални мотиви инкрустирани върху памучничките им екипи.

И не на последно място фешанските екипи на фирмата рита, по-известна като гума или руен. Традиционно обличащи италианките, концернът за пореден път показа смело решение, рязко скъси спортните шорти и премахна ръкавите - през потници до сутиени. Голям скандал се получи обаче с цвета на типичните за италия сини секс екипи. Мастилено струеният плотер, който е тъкал висококачествената анти дандруф-клима куул материя е останал без синя глава и е произвел цялата поръчка на скуадра адзура в розов цвят. Ще бъде едно много интересно първенство.

1 коментар:

  1. ТАЯ МИ Е ЛЮБИМАТА ОТ ДНЕС НАТАТЪК! ХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХА ХАХАХАХАХА

    ОтговорИзтриване