31 март 2010

джокера


Къде ма кранто ненаебана, кво лаеш за внимание са, не се ли виждаш, че най-близката цивилизация която си виждала е гарата в изперих. Ок, ела тогава сиренце, ела да видиш как мяташ гибеци в дискутеката, в опиума кат садрана за два флирта. Ела да видиш как изпълняваш желания. Ела да те запозная с русенския роко, ама по-бруталния! Ела да ти покажа как белезите по устата ти стават кат на джокера. Ела да видиш кво значи гаг фактор осем. Ела да те водим на шанса, да скриеш по-мургавите кулежки от международното. Ела, чакам те!!!

7 коментара:

 1. ШЕ МИНА ПРЕЗ ТЕБЕ КАТО КАМАЗ НАТОВАРЕН С МРАМОРНИ КЪСОВЕ ВНЕСЕНИ КОНТРАБАНДА ОТ ГЪРЦИЯ ПРЕЗ НОВИЯ ПРОПУСКАТЕЛЕН ПУНКТ СРЕЩУ ПОДКУП ОТ 800 ЛЕВА И ДВА ТЕЛЕФОНА СОНИ ЕРИКСОН J110I ВЕ МИШКА ТАКАВА!!!!!111oneone!1ONE

  ОтговорИзтриване
 2. Уважаем 8-bit,

  това е вече Прекалено. От жестока ирония може да има някаква полза, но от чиста злоба никаква. За жалост не е и смешно. Независимо какви са ти мотивите, изказване като "кранто ненаебана" е недопустимо - звучиш като мизогинист/садист/домашен насилник/сводник от Околовръстното/член на БНС. Преди дистанцията ти ни караше да се замислим, но сега така добре си влязъл в ролята... че вече не виждам разликата.

  ОтговорИзтриване
 3. а аз съм такова нежно момче...

  ОтговорИзтриване
 4. Анонименаприл 01, 2010

  Molq da svalite tozi post poradi smqna na avtorskite prava - Edward Norton zakupi monologa za prodaljenieto na 25th hour - 26th hour.

  ОтговорИзтриване
 5. Мисля, че "кранто ненаебана" е цитат на снимата фея. Въобще първото изречение е като реплика на русИнската девойка.
  Надявам се да видя подобни снимки и коментари и за другите из шоуто.

  ОтговорИзтриване