10 март 2010

спонсорирайте пътуванията на 8bit erotic

След последните ни приключения по холандските ред лайт дистрикти, кьолнските изложбени бардаци и барселонската курво-ла-рамбла, ни дойде великата идея - вие драги ни читатели да спонсорирате някое наше пътуване и консумация.

Та към нашето предложение - смятаме че ще ви бъде доста интересно ако публикуваме интересни снимки и опишем нашите преживявания от някой от най-известните места на платената любов в европа.

Спонсорът трябва да поеме билетите по пътуването, и разбира се да покрива ваучер за ползване на секс услуги за шест часа на вечер.

Подходящо за: елитни модни агенций, секс шопове, секс сайтове, сайтове за запознанства, сайтове за ескорт и компания, спа хотели предлагащи масажи, ххх тракери или просто обикновенни публични домове.

Както знаете аудиторията на 8biterotic е ако можем така да се изразим каймака на интернеда в българия. За да бъдем реалисти ще кажем, че нашето цифрово издание е лидерът в класацията ни за най-четен интелигентен сайт за 2009 година.

И така - вие трябва да ни спонсорирате, знаем че имате парички! Ако нямате може и фирмичката ви, ако нямате фирма, - тази в която работите също ще свърши работа. Ако и тя няма парички, а вие сте приятно изглеждаща девойка, - не пропускайте вашият шанс - спонсорирайте ни с тялото си. В противен случай не четете по надолу!!!

Ако това невероятно предложение ви интересува, моля пишете ни на 8biterotic маймунка gmail дот ком.

7 коментара:

 1. яко :) можеш да доразвиеш идеята до секс-пътеписи от името на известни блогъри :) веднага се сещам за няколко мачовци, рицари на скъпата оптика и отворения код :)

  ОтговорИзтриване
 2. Вдъхновени от еенк.ком :)

  ОтговорИзтриване
 3. хахаха, това е любимият ми интелигентен сайт за 2009-та... ще ви препоръчам на всички спонсори, които познавам!

  ОтговорИзтриване
 4. Светът е голям и спонсори дебнат от всякъде...

  ОтговорИзтриване
 5. а влиятелни rss абонати имате ли?

  ОтговорИзтриване