22 февруари 2010

ескалатор

Обичам кабелна телевизия, обичам и чалга, идеална е за гледане, даже и със звук. Обичам и селяни, забавляват ме откровенно.
Лидерът на българските латиноси искрен пецов се е ребрандирал. Типичните за него водопади и кънтри напеви по карибски острови са со найнтийс. Представяме ви новата платформа - iСКРЕН.

Големият екип от брейнстормаджий на скара аудио-видео работиха две години, за да ни докарат българското стивджобсово творение. Продуктът е напълно оргинален и невиждан до сега на пазара. Самият ескалатор е заигравка с новия бранд айскрен. Иначе искрен сам сподели, че не вози дупета ами просто:
- е дебело кифте с уайдскрийн 16:9 пропорции на тялото.
- притежава готино секси застаряващо бачи тип - христо сираков и сам разбирал, че дори и именития бизнесмен не ги чука прословутите манекенки, ама той тайно се надявал.
- единственото нещо, което чукал последно време са тийн уона би групита на бала им в комплекс норд - русе цирка 2003-та година.
- има сериозна връзка с една много секси дама въвеждаща нео-дънково-якената мода като тренд 2010 година.
- ползва доста умело клоунстамп туула в афтер ефекс да размножи на гомбето колежката.
- е намерил богат либовник, който да го тъпче два, три пъти в седмицата, като в замяна получава един чифт очила и яке ала миро и крум.
- е долен, долната версия на миро и крум, under 9000
- се декларира като открит последовател на побългарената сънгласес ат найт мода, - сънгласес ат студио.

Въобще един истенски творец влезнал в една имиджова роля.

10 коментара:

 1. Творческият разрив с Ники Кънчев, както и наближаването на менопаузата на Диди Дрънгова, явно влияят зле на кариерата на този иначе симпатичен творец

  ОтговорИзтриване
 2. ...поредният..."твърде" надарен творец...

  ОтговорИзтриване
 3. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 4. има грешка във второто "ву-ле ву ку(с)ше авек моа, се соа"
  пише se soir, всъщност трябва да е ce soir..
  но пък от друга страна, това да му е проблемът..

  ОтговорИзтриване
 5. Втф, тоя е станал извънземен, бре...

  ОтговорИзтриване
 6. аз не, онзи ден си, казвах, че, нещо ,ми липсва на iподът (дъб, ситна шарка, безцветен лак) - и днес, намерих iскрен. добре,че,направи той, този гениалье, кросовер. искаме още, ще пратя исимес, или, иначе казано iсемес на номера, да, давайте, и вие.

  ОтговорИзтриване
 7. Точно от хита на миналото лято ли намери да чопне? Поне да не беше от песен, която цял сезон слушахме до тотално наизустяване. Че и клипът същия, само девойките са по-кофти...

  ОтговорИзтриване
 8. Завалииката ...решил е да чеинджи имиджот с нешшо по така...ем да е по чалга ем секси туй унуи...я от кога се мъчи а ни лев ни е..нйе

  ОтговорИзтриване
 9. е това вече е върха на простотията! такива индивиди не заслужават ефир. ДОЛУ ПРОСТОТИЯТА, ДОЛУ ЧАЛГАТА!

  ОтговорИзтриване
 10. НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, квойтуй бе? ескалЯтор и КСВ. я да бяга при кайманите, там изглеждаше малко по- адекватно. ебати шиша

  ОтговорИзтриване