03 февруари 2010

8bit girl #1

Понеже много хора ни обвиняват, че сме били прекалено груби, отрицателно настроени и нямало нищо положително в блога ни, решихме да им се реваншираме. 8biterotic стартира нова рубрика наречена 8bit girls. В тази рубрика искаме да покажем, че в българия се намират поне две, а може би три български момичета освободени от балканската ни тъпотия. Две, три момичета, които не миришат на супа топчета и не сa ню-уейв камелия.

Та на вашето внимание 8bit girl #1.

За да има 8bit girl #2 обаче, както се досещате ни трябват снимки с 8bit stamp (като тези по горе), а снимки получаваме на познатия ти редакционен адрес 8biterotic [at] gmail [dot] com за рубриката 8bit girls. Enjoy!

9 коментара:

 1. Мисля, че не сте груби, а откровени и обективни. Тези момичетата си заслужават гаврата.
  Инициативата не е никак лоша, но може би е най-добре да е отделно, като 8Bit Crimes. Иначе се превръща от забавен сайт в конкурс за красота...

  ОтговорИзтриване
 2. I az 6te se izpratq nqkoq i dryga snimchica:)

  ОтговорИзтриване
 3. zashto bez licata??
  sram li gi e ili kakvo?
  prosto sym v pitanka!

  ОтговорИзтриване
 4. анонимната еротика... go go girls

  ОтговорИзтриване
 5. Коментар на снимките в стил "8 бит":
  "Бях на тринирофка по тай-бо и мъ удари музата да са щракна по потниче и клин.Тва Флашданс пасти да ядът.Снимките ми ги праи свако у одаята с шареното ковьорче"
  Приветствам новата инициатива за изпращане на снимки,но имам едно предложение-оставете коментарите под снимката да са на читателите на блога.И за да избягате от клишето "чупене на стойки" задавайте някаква тема на снимките според категориите които сте определили досега.

  ОтговорИзтриване
 6. И качете логото 8бит А3 готово за разпечатване в някъв формат някъде.

  ОтговорИзтриване
 7. Фейл! И аре Ейт Бит Чикс да не са на фона на разхвърляно дето се отразява в огледалото , а ?

  ОтговорИзтриване
 8. @opexume @Анонимен чакам по един камхор от вас... ениуан?

  ОтговорИзтриване