15 януари 2010

ителектуални размишления (rmx)


Оф, кво ще ходя на тоя рожден ден, и кой ще е там?

Едната козлудуйска чалгарка;

...а другата уонаби-софистикейтед касиерка;... и двойка пенсионерки!

...а да не говорим за лезбийка програмистка, пич тя е девствена не е виждала фалос дори на картинка. Путката я сърби жестоко. Убеден съм, че мрази мъжете и тайно вечер сънува как мургав арабин с член като на малко пони и пори задника.

...и коя друга, ааа оная агресивната с нейния шибан менторски тон и поглед от сорта кога ще пораснеш!? Къде ма краво незаплодена, къде?

...с нейните нови селски колежки, които миришат на тор! Ходила в студентски град, абе да? И кво поне отнесе ли една пишка за цвят, или само врътна един дюдюк на някакъв мрачен балкански субект, докато и двамата сте били в пияно състояние? О страхотно е било, в баровете на студентски град!


Аз си изгубих връзките с моите хора! Защо? Влязох в университет, там попаднах на група селяни: от левски, козлодуй, хасково, враца и не знам още от къде. Само ги погледнах и ги игнорнах! Шибани селяци.

козлодуйски поп-фолк диви!

кърджалийски перли.

ямболски хаус фурии.

врачански хомосексуалистки!

Мразя ги, мразя ги всичките!!!Дразнеха ме със селското си позьорско поведение. Те миришеха на село маниерите им бяха повече от селски, мразя ги!

Гледаха ме с телешките си погледи, гледаха не доразбрано, гледаха сградите и се страхуваха от тях!? Не са виждали нещо по-голямо от двуетажната къща на село.

Лутат се в лабиринт от некадърност и непросветеност с мазните си сeлски маниери, с кравешките си погледи очакващи огризки от ябълки. Мислещи си само как да се поизнаебат в тия общижития! Мръсните им тела, в мръстните им малки клетки, в грозните им мръсни комунистически сгради. Уоу, било чудесно да си студент! Фак оф!Да ти еба софията, да ти еба българията, единственото нещо наоколо е фалшиви цици и кал по улиците!!!

(благодарение на Zloban)

13 коментара:

 1. Анонименянуари 16, 2010

  Пропуснал си само да нахраниш и Обама и щеше да е хейт на 3-та! хахахахха

  ОтговорИзтриване
 2. ГСП (груба селска проява) навсякъде са...

  ОтговорИзтриване
 3. Студентски град не е простил на никого...

  ОтговорИзтриване
 4. Анонименянуари 16, 2010

  факин'вилидж бичис :)

  ОтговорИзтриване
 5. ямболската хаусаджийка не е никак лоша!

  ОтговорИзтриване
 6. Анонименянуари 17, 2010

  Като виден простак и невежа,не мога да разбера какъв е смисъла на блога.
  1 Правещия го да покаже, колко е различен, и колко жалко живее в неразбиращото глупаво общество.
  2 Факта,че същия не може да си намери подхододяща компания в която да се чуства оценен и затотова е по-добре да оплюем "другарче" за да ни стане хубаво.
  Моля за разяснение приемам и други предложения :)

  ОтговорИзтриване
 7. Смисълът е да се подиграе на всички кухи лейки, пускащи своите безумни снимки из сайтовете като sladur, flirt4e, aha и прочее. Смисълът е, че всички тези муцки, смешни физономии, чупки и стойки са си за бъзик.

  ОтговорИзтриване
 8. Какъв е смисалът на този блог?
  8biterotic има за цел да покаже как група псевдо млади хора с псевдо модерни разбирания, легализираха селянията в българия. Подкрепиха и институираха един селски модел на поведение, узакониха определени дрес-кодове, начини на забавление, полови белези и ни накараха ние, младежите на българия стремящи се към нещо, да се чувстваме като гости у дома си.

  ОтговорИзтриване
 9. СмисЪл има дори ако само една селска пръчка престане да позира като труженичка употребена от батарея танкисти.Пошлото около нас завзема все повече територия и от това страдат хората прочели повече от десетина книги през краткия си животец.Още повече тук се публикуват предимно снимки на "нежни" създания.Представи си целия тестостерон,оръжия,пари,коли и т.н.,който ни е спестен.Мисленето трябва да се промени и този блог се опитва да направи малко в тази посока.Браво за което!

  ОтговорИзтриване
 10. Анонименянуари 20, 2010

  на първата снимка е момчето, което избраха за депутат на ГЕРБ от Бургас :-)

  ОтговорИзтриване
 11. Анонименюли 07, 2010

  бро е баси храненето :) ти направи хранилка бе бате.... пък и държавата си е зле няма кво да се чудиш ..норално е всичко е пълен фъшшш ... ако си зле облечен безвкусен мангал се забавляваш с наднормени накичени и изрусени провинциалистки :) баси яката помия

  ОтговорИзтриване
 12. Анонименноември 07, 2010

  Евалата 8! Требе да се спре по един или друг начин цялата тая простотия в България, ама как и кога ще стане т'ва 'ич не е ясно. А онзи анонимния дето търси смисъл в живота, този блог (който все пак има смисъл) и любовта, да не си се видял някъде из блога бре човеко? Забавлявай се, не се чувствай обиден, пък ако се обиждаш - твой си проблем. Бай Вексо оувър енд аут.

  ОтговорИзтриване