20 ноември 2009

машина на времето

Днес на изложение в софия пристига може би най-ценният експонат идвал някога в България. Машината на времето. Един уред предизвикал по-големи спорове дори от хипер актуалния полиграф на фродо. Представяме снимки от изложбените площи в националния дворец на куртурата.

Теорията за пътуване във времето допуска съществуването на дупки (отходни и пикочо-полови) в пространствено-женствения организъм (на английски fuckholes).

Хипотезата работи по следният начин: ако преместим единия край на тясна дупка с голяма скорост и го приближим до другия край на същата дупката, то — според парадокса на близнаците — обектът попаднал в момент от времето във входа, може да излезе през друг отвор в момент преди указаното по-горе време.

2 коментара:

  1. mmmmmmmmmmmmmmmmm......................

    ОтговорИзтриване
  2. така е - ако това се случи, пространство-временния континуум губи спиралната си същонст и образува пълен кръг, в който понятието за време губи значението си. в резултат може да се образува черна дупка или мургаво джудже със силиконови устни - определяща е критичната маса на преминаващата през континууума материя.

    ОтговорИзтриване