24 ноември 2009

мевере 2


Поради необходимостта на мевере да поотчете някаква дейност все пак, от пресцентъра пуснаха следната информация. Чрез спец-акция на елитните чингета от министрерството на интериора бе разбита мащабна престъпна група. Дългото следене по улиците и подслушването по скайп дава резултат и мевере попада в химическа лабораторя за наркотици и фалшив алкохол. При блитцкрик нахлуването на спец-чингетата те се натъкват на престъпни лица в момент на смъркане на марихуана, и лъхане на херойн. За да не се получи объркване, главатарят на отряда под кодово име ивана, моментално задава трудния въпрос - да не си дрогиран не разбирам? Отговор не последва...

... моментално обаче, цялата престъпна група се разбягва. Всичките до един, чрез прийоми и хватки тип мирорс едж успяват да се измъкнат на чингетата. Хипер активните полицаи обаче не случайно са разнообразявали баскетбола, футбола, свирките и лъхането на кале в рпу-то с гледане и изучаване на топ блокбъстъра - белвенуе 13. Чрез няколко резки движения, белезниците щтракват на ръцете на едни от най-големите топ мафиоти в България както следва:

митка очите

малката марджина

голямата марджина

тимаджииките

Всичките те до един отказаха интервю пред мега телевизията на народа - канал едно, и в знак на протест си скриха лицата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар