25 септември 2009

но комент


След три часово умуване, три брейнсторминга и прибягване до фриланс услугите на двама различни независими копирайтъра, екипът на 8biterotic не успя да измисли абсолютно нищо за тази снимка. За това решихме да я оставим без коментар.

4 коментара:

 1. ми то и нея да питаш и тя не знае кво праи там

  ОтговорИзтриване
 2. Бе, тя е ЖЕНЕНА ЗА ФИТНЕСА тая

  ОтговорИзтриване
 3. Мис Юнивърсоктомври 01, 2009

  Я, с ваше позволение да се пробвам и аз. Значи според мен снимката символизира дуалността на човешкия живот. От една страна мъжкото и женското начало - всяко момиченце мечтае да е булка, всяко момченце - да е мутра. Едновременно с това бялото на роклята е нежността, черното на уредите е жестокостта на живота. И тн, заголеният бедър, иде да рече, че и под най невинната рокля бушуват страстите на плътта, а демонстративното позиране в олющената фитнес зала е плесница в лицето на 10 здравеняка с подтекста " какво изобщо си мислите че вдигате с тия меки пишки; елате при кака, треньорка дългокрака, индивидуална програма, може и по двама".

  ОтговорИзтриване
 4. Както знаеме Дидо от Д2 стана ултра култова мега звезда от световна класа. Ето обаче каде е тайният му успех. Всичко е благодарение на това, че се бъхтеше в култовия безплатен фитнес в стройтелния факултет на ВИАС, обут в революционните за деведесетте сини чехли бумеранг. Ето и аз опиянена от успеха и току що научила новината от списание млясък, реших да се пусна в легендарният салон. Толкова искам да стана звезда, че дори сватбата не може да спре мойте усилия. Аи уона би а стар!!!

  Скоро но комент 2... т.е. даже веднага...

  ОтговорИзтриване