04 септември 2009

андронен колайдер


След като Швейцария се сдоби със супер оръжието за масово унищожение, а именно "големия андронен колайдер", България от своя страна бе втората държава която се присъедини към свръхсилите като изобрети в лабораторийте си в БАН "мега-големия андронен колайдер". Ето снимка от премиерата и представянето му. Светът вече не е същият.

6 коментара:

 1. края на света наближава, а новото начало е облечено в пражки с панделки

  ОтговорИзтриване
 2. lele, 6te ti spukam balon4eto
  tatoirov4icata ti e mnogo sladka ama ne moga da kiriza k'vo pi6e

  ОтговорИзтриване
 3. пише: MGAK - мега-големия андронен колайдер.
  заради швейцарциците го написахме на швейцарцицки, ама те пак не го разбират... шматки...

  ОтговорИзтриване
 4. Проф. Др. Адроновсептември 07, 2009

  В долната част на снимката се наблюдава едно от най-големите постижения на МГАК - бикини, тип субатомарни. В горната част е разположена свръхмодерна апаратура, която да изследва енергията на вакуума. Тя представлява сферично херметически затворено тяло, в което цари абсолютен вакуум (за по кратко наречено глава), в което, според теорията, се очаква спонтанно да се родят частици, с огромна енергия и кратък живот (наречени мисли). Няколко съмнително успешни екперимента обаче успяха да избягат от лабораторията и се разхождат на свобода. От БАН молим да не злоупотребявате с апаратурата.

  ОтговорИзтриване
 5. das ist not die MGAK,das ist die continuam transfanktioner
  it kan destroy die universe

  ОтговорИзтриване
 6. Здравейте, аз съм майката на Адриана. Не знам кой й измисли този изключително отвратителен прякор в училище, но съм твърдо решена да убедя всички в неговата абсолютна безсмисленост. Ади е мило, културно и възпитано момиче, с изключително високи оценки през целия втори срок!!! И да, това, на което му викате колайдер, не се казва точно така и не й е изключително голям, ще знаете - казвам ви го като учителка по биология за прогимназията с вече 25 годишен стаж, така да знаете!!!

  ОтговорИзтриване