27 август 2009

Майкал Джаксан


Изпращам ви тази снимка с цел да ми помогнете. Като бях на вилата в балкана тази година, нашите отидоха да пълнят вода от минералните бани. Понеще аз мразя миризмата на сяра, реших да си остана в нас. По принцип много си обичам моя приятел, за това реших да му направя една изненада. Облякох се доста предизвикателно и се снимах в огледалото, както крантите в сайтовете за запознанства правят. Реших той да получи това, за което винаги тайно си е мечтал. Ненадейно обаче, като погледнах снимката, забелязах нещо блестящо и много странно върху едната ми ръка. Прилича на силна бяла светлина. Възможно ли е според вас да съм заснела призрака на Майкал Джаксан или извънземно?

19 коментара:

 1. Анонименавгуст 27, 2009

  Здравейте, пиша ви от името на екипа на канал 2001. Ние проявяваме голям интерес към заснетото от вас явление и бихме искали да направим репортаж на тема "Ако можеха да говорят". освен необяснимата светлина, забелязахме и неидентифициран бял обект със сферична форма в долния ъгъл на снимката! Моля ви, свържете се с нас!

  ОтговорИзтриване
 2. Анонименавгуст 27, 2009

  Hi, this is Michael Jackson's Fan Club from Gdansk, Poland. We are very interested of this photo. Could you please tell us it's price?

  ОтговорИзтриване
 3. Здравейте! Пишем ви от Института по оптика и фотография към БАН. Вашата снимка изключително ни заинтригува, за това си позволихме да я подложим на няколко бързи теста за манипулация на изображението. Те всички бяха отрицателни. Снимката е оригинална и Вие най-вероятно сте заснели нечий дух. За сега не можем да кажем дали това е любимият ни Майкъл, но до края на седмицата ще бъдем готови с инфрачервения анализ, който ще даде отговор и на този въпрос.

  ОтговорИзтриване
 4. Michael Jackson's Ghostавгуст 27, 2009

  Аман от папараци!

  ОтговорИзтриване
 5. Поради супер нашумялата снимка с призрака на Майкал в нашата редакция сме затрупани от подобни снимки с съмнително изображение на тях. В момента се модерират фалшивите от истенските и когато процесът приключи резултатите ще бъдат оповестени публично.

  ОтговорИзтриване
 6. Стоенчаавгуст 28, 2009

  дайте ги на БАН!

  ОтговорИзтриване
 7. ahahahahahahahahhahahaha paaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaash !!! :-D BRAVOOOO

  ОтговорИзтриване
 8. Това е ектоплазма, която еякулира божествени фотони - рядък, но несъмнено безценен феномен, с който можеш да си пиеш кафето.

  ОтговорИзтриване
 9. Кака Гинкасептември 07, 2009

  Мисля, че вие всички сте некомпетентни идиоти. Очевидно е, че това е Светия Дух.

  ОтговорИзтриване
 10. бихте ли качила и другите снимки от фотосесията, евентуално да не би да сте хванала и духа на Кенеди...

  ОтговорИзтриване
 11. Рязката поява на синтетични подобрения по вашето тяло, които се наблюдават на уникалната фотография, несъмнено свидетелстват не само за контакт с Майкъл, но и явно негово желание за материализиране.

  ОтговорИзтриване
 12. Аз съм обедена че Маикал е някаде под дясната гърда на тази изключителна млада дама..... Вие сте луди бе хора......... :)

  ОтговорИзтриване
 13. майко тая ще я еба на задна -.-

  ОтговорИзтриване
 14. Аз ше я еба на задна, на предна, на устна, на ръчна, на турска и изобщо на всякаква!

  ОтговорИзтриване
 15. Hello, this is Michael Jackson. I want to thank all my friends and fans. I hope you like me on this new pic. Love you!

  PS. My legs seems shorter , it must be the light settings...

  ОтговорИзтриване
 16. Почти всички тук сте луди, не забелязвяте ли?

  ОтговорИзтриване
 17. мисля, че това ми е любимия пост:)

  ОтговорИзтриване
 18. А сигурна ли си 4е това не е духа на приятели ти, който медитира и те следи да не би да му изневеряваш ?

  ОтговорИзтриване
 19. ХАХАХААХ! А защо няма моя снимка със сочен ироничен текст отдолу? Нима заслужавам да съм единствено във Фейсбука Ви? xDD

  ОтговорИзтриване