26 август 2009

ФАК - frequently asked questions

Какъв е смисалът на този блог?
8biterotic има за цел да покаже как група псевдо млади хора с псевдо модерни разбирания, легализираха селянията в българия. Подкрепиха и институираха един селски модел на поведение, узакониха определени дрес-кодове, начини на забавление, полови белези и ни накараха ние, младежите на българия стремящи се към нещо, да се чувстваме като гости у дома си.

Как мога да изпратя снимка?
Снимки може да изпращате на 8biterotic [at] gmail [.] com. Не обещаваме обаче, че вашите снимки ще бъдат качени. Още по малко толерираме усмиването на определени личности, които еди кой си го били дразнели. Това не е идеята на блога!!!

Как мога да премахна (моя) снимка?
Този сайт няма за цел да се пресмива на никой, дори цени и търси красотата на българските момичета в битова обстановка. Ако все пак искате вашата снимка да бъде премахната, просто напишете ясен коментар за това под въпросната публикация и вашето желание ще бъде изпълнено незабавно.

11 коментара:

 1. Te хубаво са я легализирали простотията, ама в България, вместо в българия...Макар, че ако продължат в същия дух, скоро ще бъде все тая - и двата начина ще са верни.

  ОтговорИзтриване
 2. Анонименмарт 10, 2010

  Селянията се вижда само от начина ти на писане, приятел

  ОтговорИзтриване
 3. Анонименаприл 03, 2010

  правилно ли разбирам, че блогът критикува начина, по който момичетата на публикуваните снимки са се снимали? ако е така обаче, имам чувството, че го прави със същите средства...

  ОтговорИзтриване
 4. Анонименаприл 12, 2010

  пичове вие сте супер случайно попаднах на сайта и останах много доволен че показвате простотията.Продължавайте в същия дух, вие сте хората!!! поздрави от мен

  ОтговорИзтриване
 5. Анонименаприл 13, 2010

  8-бит , батка , я давай линкове , може и да изскочи нещо за клецня :)

  а земи да качваш и момченца ,споко , немаа а та помислим за хомо бандит , ама е пълно с малоумни пози и сред тоя пол /това с малоумната поза е твой цитат от Едно , аз от там знам за сайта, ама е супер/

  ОтговорИзтриване
 6. Анонименюни 14, 2010

  но ДРОгаре, къде ги намирате тез снимки?
  Да речем средностатистически олигофрен кат мен, разбра ли бе гамен, реши да си направи подобно творение... как да намеря таквизи неща?

  ОтговорИзтриване
 7. Анонименюни 15, 2010

  Осмиване... Грамотей...

  ОтговорИзтриване
 8. Анонименюли 29, 2010

  Добър сайт ! Много добра идея ! Готин дух и смислена цел !
  За тези които питат какво осмива сайтът - то си е ясно казано в горната част на страницата. Остава да го прочетете и разберете, успех !

  ОтговорИзтриване
 9. Анонименавгуст 13, 2010

  Доста неграмотно написано, за съжаление.

  ОтговорИзтриване
 10. Неграмотното писане е съзнателно,разбира се,но поне в представянето на сайта можеше да се пропусне.Така нещата звучат несериозни,а те не са :)

  ОтговорИзтриване
 11. За съжеление, някои хора не си намериха хоби, за тюва гният цял ден пред комплЮтъра в очакване да видят една запетайка, която не си е на мястото и да обяснят на целия свят, колко пошло е това. "Дето се вика, пийте си сокчето и си тръгвайте..."

  8bit рулира, кмучки!

  ОтговорИзтриване